Anmäl er till Radondagen 2022!


Mingel på Radondagen 2020

I år kör vi Radondagen som vanligt igen. Det går av stapeln den 16 mars på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Det finns också möjlighet att delta digitalt och skulle du nära i tid vilja byta från fysisk närvaro till digital bara hör av dig! Vi kommer videostreama alla föredrag och det finns även möjlighet att besöka utställarnas digitala montrar och skapa personlig videokontakt. 

Vi kommer ha fokus på både arbetsplatser och egna hem. Det väntar ett spännande program under dagen där SGU kommer och talar om radon i vattnet. Strålsäkerhetsmyndigheten informerar om den nya metodbeskrivning och tillsynen för radon på arbetsplatser. Forskare kommer och talar om lungcancer som orsakas av längre vistelse i förhöjda radonhalter. Trollhättans kommun deltar och talar om radontillsyn. I år är det också valår så därför blir det självklart även politikerdebatt! Hållbart byggande är ett viktigt begrepp men krav på nybyggnation är inte större än befintliga byggnader. Varför? Energideklaration och fastighetsförsäljning. Hur vet man att mätning genomförts? Varför är det viktigt att radonbidraget kommer tillbaka? Det är några av frågeställningarna.

Vi har som vanligt en utställning på plats där leverantörer i branschen presenterar sina nyheter. Nytt för i år är att det finns möjlighet för utställare att göra en kort presentation om sitt företags verksamhet.

Anmäl dig här

Programmet hittar du här

Vi ses i mars!


Läs artikeln på My newsdesk
https://www.mynewsdesk.com/se/svensk-radonfoerening/news/anmael-er-till-radondagen-2022-442992