Missa inte Radondagen 2021 – Nu med utökat program!


Radondagen 2020

Upplev en digital konferens utöver det vanliga – Radondagen 2021.

Årets Radondag går av stapeln onsdagen den 17 mars 2021 kl 9-16 och blir i år en digital konferens med möjlighet till mycket interaktion. Dagen erbjuder bland annat den senaste spetskunskapen såväl som värdefulla erfarenheter från kommuner, myndigheter, branschexperter, forskare, miljöansvariga samt politiker.

Det är redan fler anmälda deltagare än det brukar vara på de fysiska konferenserna och nu satsar utställarna ännu mer, vilket gör att vi uppdaterar programmet och förlänger dagen med en timme.

Exempel på höjdpunkter under dagen:

  • Dr. Aaron Goodarzi känd radonexpert medverkar hela vägen från Kanada och delar med sig av sina erfarenheter.
  • Stort politikerdebatt med riksdagspolitiker och myndigheter som kommer frågas ut om radonbidraget, radon på arbetsplatser och genomgång av deras egna förslag.
  • Representanter från Strålsäkerhetsmyndigheten, kommer också tillbaka i år igen.
  • I år fokuserar vi även extra på radon på arbetsplatser och därför kommer Martin Lindgren, Arbetsmiljöverket (AV) och talar om Vad gör Arbetsmiljöverket?
  • Samt Tryggve Rönnqvist, Radonova Laboratories AB som ger svar på om vilka slutsatser kan vi dra av mätstatistik från arbetsplatsmätningar? Är det farligare att vistas på nedre plan? Hur mäter man radonhalten effektivt på en arbetsplats?

Det blir flera interaktiva workshops, digital fika, nätverkande och digitala möten med utställare som även bjuder på fördjupande föreläsningar och inspirerande föredrag med goda exempel från verkligheten.

Anmäl dig nu!


Läs artikeln på My newsdesk
https://www.mynewsdesk.com/se/svensk-radonfoerening/pressreleases/missa-inte-radondagen-2021-nu-med-utoekat-program-3076558