Programmet klart för Radondagen 16 mars - Anmäl dig här


Tomas Persson från Strålsäkerhetsmyndigheten föreläser under Radondagen 2020

Årets Radondag går av stapeln onsdagen den 16 mars 2022 på Elite Hotel Marina Tower Stockholm. Du kan delta på plats eller online. Nu har programmet släppts och som vanligt erbjuder det den senaste spetskunskapen, men även värdefulla erfarenheter från kommuner, myndigheter, branschexperter, forskare, miljöansvariga samt politiker.

Bland annat kommer Strålsäkerhetsmyndigheten närvara och berätta om sitt arbete vad gäller radon på arbetsplatser. I år är det också valår så därför blir det självklart även en politikerdebatt! Politikerpanelen består av riksdagsledarmötena Larry Söder (KD), Jakob Olofsgård (L), Roger Hedlund (SD), Emma Hult (MP) och Leif Nysmed (S).Hållbart byggande är ett viktigt begrepp men krav på nybyggnation är inte större än befintliga byggnader. Varför? Energideklaration och fastighetsförsäljning. Hur vet man att mätning genomförts? Varför är det viktigt att radonbidraget kommer tillbaka?

Radondagen organiseras av Svensk Radonförening och är en öppen konferens för alla som arbetar med och är intresserade av radon där du som deltagare också har möjlighet att ställa frågor till myndigheter och radonexperter. Du anmäler dig enkelt via vår hemsida för konferensen, www.radondagen.org.

Anmäl dig som deltagare i konferensen här!


Läs artikeln på My newsdesk
https://www.mynewsdesk.com/se/svensk-radonfoerening/pressreleases/programmet-klart-foer-radondagen-16-mars-anmael-dig-haer-3160377